Založ si blog

Masívna manipulácia verejnosti smerom oranžovému štátnemu prevratu!

 

Čo keď je všetko vôkol nás, čo sa v súčasnosti deje v súvislosti s vraždou novinára Jána Kuciaka len jednou veľkou a dobre premyslenou manipuláciou? Manipuláciou s cieľom dostať davy do ulíc a nasmerovať ich proti vláde? Čo keď je to všetko s najväčšou pravdepodobnosťou len bezohľadný zápas o moc, s cieľom dosiahnuť vlastných politických a mocenských záujmov? A to aj cez mŕtvoly, ako sa zvykne vravieť obrazne, ale v tomto prípade to už žiaľ platí doslovne?

Vláda Róberta Fica nie je vôbec bezúhonná. Ťažia ju mnohé kauzy a mnohí z jej členov nemajú čisté ruky. Je to vláda prepletená s domácimi oligarchami a finančnými žralokmi.

Existuje naozaj veľké množstvo vecí, ktoré sa jej dajú vytknúť, ale kvôli objektivite nie je možné vnímať len negatíva. Treba si všimnúť aj pozitíva! A veľkým pozitívom je to, že napriek všetkým svojim chybám predsa len predstavuje určitú bariéru voči bruselskému diktátu, nadnárodným spoločnostiam a bezohľadnej rozpínavosti západu, ktorý sa snaží o absolútne a bezvýhradné zotročenie Slovenska.

Ešte je tu totiž stále čo ukradnúť a na čom sa obohatiť. Otrocké ovládnutie a poslušnosť musia byť absolútne! Musia byť bezvýhradné! Avšak tejto absolútnej bezvýhradnosti zotročenia, rozkradnutia a dokonalého ovládnutia ešte aspoň v určitom zmysle prekáža vláda Róberta Fica.

A práve preto je takým tŕňom v oku opozície, ktorá sa netají svojimi úzkymi väzbami na transatlantické štruktúry. Práve preto je tiež tŕňom v oku rôznych mimovládnych organizácií, financovaných zo západu. A práve preto je čo najskôr potrebné, aby bola vláda zvrhnutá a novú vládu by vytvorili opoziční prozápadní zradcovia, spolu so zradcami z mimovládnych organizácií, ktoré za cudzie peniaze presadzujú na Slovensku cudzie záujmy. No a to všetko sa deje za masívnej podpory a protivládnej propagandy mainstreamových médií, nachádzajúcich sa samozrejme v rukách západných vlastníkov.

Nenávisť všetkých vlastizradcov teda naplno vzkypela proti vláde Róberta Fica, a tejto obrovskej nenávisti prozápadných lokajov prišla dokonale vhod vražda novinára Jána Kuciaka. Ona má byť rozbušku, ktorá aktivuje masy, dostane ich do ulíc a nasmeruje proti vláde.

Obrovský paradox a zákerná manipulácia však spočíva v tom, že tieto naivné, hulákajúce davy, vychádzajúce do ulíc a očakávajúce zlepšenie spoločenskej a politickej situácie však v skutočnosti bojujú len za svoje vlastné, oveľa väčšie a už absolútne zotročenie. Deje sa tak totiž podľa toho istého scenára, ako v Líbyi, alebo na Ukrajine. No a teraz prichádza rad na Slovensko!

Pod vidinou oveľa väčšej, iluzórnej slobody zvrhli rozvášnené, zmanipulované a umelo poštvané davy Kadáfiho v Líbyi, avšak skutočným, reálnym výsledkom je absolútny rozvrat krajiny, anarchia a katastrofálny prepad životnej úrovne.

Pod vidinou zlepšenia životnej situácie zvrhol rozvášnený dav pod vedením fašistov premiéra Janukoviča na Ukrajine a dnes je tam rozvrátené hospodárstvo, katastrofálny prepad životnej úrovne a občianska vojna.

A presne v duchu tohto istého scenára sa teraz, pod zámienkou smrti novinára Jána Kuciaka, snažia tí istí západní režiséri a ich domáci slovenskí zradcovia zvrhnúť legitímnu vládu Róberta Fica.

Ak by sa to ale podarilo a prinieslo by to Slovensku totálny rozvrat, režisérom tohto diania by to bolo úplne jedno, len nech dosiahnu svoje vlastné, mocensko politické ciele. Len nech sa dostanú do vlády ich domáci lokaji, ktorí do západných rúk poslušne rozpredajú všetko, čo ešte zostalo. Ktorí poslušne príjmu tisíce imigrantov, ktorí ratifikujú istanbulský dohovor, ako aj inú, zvrátenú bruselskú agendu s neblahým dopadom na duševné zdravie budúcich generácií už aj tak dosť mravne rozvráteného slovenského národa.

Hulákajúce, agresívne, nemysliace a nenávistne protivládne naladené davy sú masívnou mediálnou manipuláciou už dokonale pripravené, ako je možné vidieť na nižšie pripojenom videu. Oranžová revolúcia na Slovensku už teda môže začať!

Priznám sa, že už počas revolúcie v roku 1989 som medzi vtedajšími davmi na námestiach nejasne tušil, že za krásnymi rečami o slobode a demokracii sa skrýva niečo nekalé. Že tieto ideály sú len naivným masám účelovo predostreté akýmisi šedými eminenciami v pozadí a že oklamané davy v ilúzii boja za tieto ideály bojujú v skutočnosti za ciele oných skrytých šedých eminencií.

Už vtedy som vnímal, že krásne slová o demokracii a ľudských právach sú len akýmsi trójskym koňom, ktorého masy s jasotom a oslavami vtiahnu zvonku, do vnútra hradieb svojej spoločnosti, pričom z útrob tohto trójskeho koňa sa časom postupne vyvalí zlo, ktoré sa v ňom celý čas skrývalo. A toto zlo si potom danú spoločnosť celkom podmaní, zotročí, rozvráti a okradne.

V novembri 89 som to len tušil a realita nakoniec ukázala, že je to naozaj tak. Dnes to viem z absolútnou istotou, pretože ide o nespočetnekrát v rôznych častiach sveta úspešne vyskúšaný scenár, pred ktorým je potrebné v dnešných dňoch Slovensko varovať. Lebo každý národ, ktorý sa dá cudzími silami a ich domácimi prisluhovačmi vyprovokovať k samovražedným protestom, sám seba odsudzuje k svojmu rozvratu a k absolútnemu zotročeniu práve tými cudzími silami, ktoré ho pod vhodne volenými zámienkami vyhnali do ulíc, aby za ne bojoval.

Milí priatelia, toto majte na pamäti, keď sa budete chystať vyjsť  von a v cudzej réžii sa budete snažiť o zvrhnutie svojej vlády. Človek, ktorý má len trochu úcty k sebe samému sa predsa nemôže nemôže nechať inými, jeho vlastnými nepriateľmi, k takémuto niečomu prepožičať.

Súčasná vláda má svoje chyby. A má ich veľa, ale jej násilné zosadenie nie je legitímna cesta. Pokiaľ totiž máme byť verní princípom demokracie, musíme predsa rešpektovať vôľu väčšiny národa, ktorá túto vládu legitímne zvolila na určité volebné obdobie, aj keď nám osobne sa to nepáči. V budúcich voľbách buďme múdrejší!

Nenávisť, agresivita, rev a násilie na uliciach nie je cesta konštruktívna. Je to naopak cesta deštruktívna a vedie k deštrukcii tak, ako to potvrdzujú vyššie uvedené príklady Líbyie a Ukrajiny. Nedajte sa preto vyprovokovať, ani zmanipulovať. Nechoďte do ulíc, ako nejaké bábky, ktorými ako na motúzkoch pohybujú šedé eminencie v pozadí a dobre sa bavia na tom, ako sú ľudia stále naivní, hlúpi a nepoučiteľní.

Opozícia a mimovládny sektor totiž v prípade pádu vlády vôbec neponúkajú lepšiu alternatívu. Lebo ak teraz, v ani nie veľmi prenesenom slova zmysle, vládnu Slovensku zlodeji s červenými kravatami a s miernym ohľadom na národ, tak potom mu budú zase vládnuť zlodeji s modrými kravatami pod taktovkou západu a Bruselu, bez akýchkoľvek ohľadov na národ.

Avšak to, že v súčasnosti máme možnosť voliť len medzi zlom, alebo ešte väčším zlom je zapríčinené morálnym úpadkom nášho národa, ktorý sa odvrátil od pravých hodnôt ducha a ľudskosti a orientuje sa len na hodnoty matérie a peňazí. A práve táto všeobecná materialistická úbohosť je najhlbšou príčinou marazmu, v ktorom sa v súčasnosti nachádzame. Pokiaľ sa totiž práve toto v našom národe nezmení, nebudú mu nikdy vládnuť skutočne hodnotní ľudia, ale iba väčší, alebo menší zlodeji, svojim jednaním odzrkadľujúci duchovnú a morálnu úbohosť spoločnosti, z ktorej vzišli. Veľká česť všetkým výnimkám!

Náš národ je totiž žiaľ hodnotovo chorý a jedným z nevyhnutných dôsledkov tejto choroby je málo hodnotná spoločenská a politická reprezentácia. Tá totiž vo vzťahu k vlastnému národu iba zrkadlí jeho skutočnú tvár, pretože je dokonalým odrazom jeho morálnych a mravných kvalít.

Takáto je žiaľ trpká pravda neúprosnej logiky, ktorá sa samozrejme ľuďom veľmi zle počúva. Znamená to však jediné: Zmena spoločenských a politických pomerov spočíva naozaj v rukách národa, ale skrýva sa predovšetkým v jeho vlastnej, zásadnej hodnotovej premene. V zásadnej hodnotovej premene elementárnych buniek tohto veľkého celku, ktorými sú jednotliví ľudia samotní, to jest jednotlivci!

Prečo udrel blesk do sochy Krista? Neveští to nič dobrého!

27.02.2023

Internetom obletela fotografia známej monumentálnej sochy Krista v brazílskom Rio de Janeiru, ako do nej udrel blesk. Média o tom napísali: „Nielen do hriešnikov, ale do samotného Krista udrel blesk z čistého neba.“ Akú má táto skutočnosť duchovnú symboliku? Je totiž naozaj mimoriadne znepokojivé, keď služobníci Stvoriteľa, čiže bytosti prírody, spravujúce prírodné [...]

Nepoškvrnené počatie Krista! Ako to bolo naozaj? 2

02.12.2022

V rozhlasovom vysielaní v predvianočnom období dostávajú často priestor mnohí predstavitelia rôznych cirkví a vierovyznaní. V jednom z takýchto vstupov položila poslucháčka telefonicky otázku prítomnému kňazovi, ako by vysvetlil účinkovanie Ducha pri Ježišovom počatí. Dotyčný povedal, že k vyčerpávajúcej odpovedi by bol potrebný obsiahly a komplikovaný teologický [...]

Pozor! Možno už horí zápalná šnúra!

28.11.2022

Tento text je odpoveďou všetkým posmievačom, pochybovačom, ale aj všetkým úprimne sa pýtajúcim na otázku, prečo nie je vidieť nijaké vonkajšie znaky toho, že Svetlo zvíťazí? Že naša zem je obklopená armádou Svetla, čo znamená blízke víťazstvo Božej Vôle. Ako je možné, že nič z toho fyzicky nevidíme? Odpoveď je jednoduchá. Pretože sa to stane náhle, zvečera [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 586
Celková čítanosť: 1694312x
Priemerná čítanosť článkov: 2891x

Autor blogu

Kategórie